Nokia komt met betaalbare Lumia 620 smartphone

Nokia heeft vandaag een betaalbare Lumia smartphone uitgebracht in Nederland, de Lumia 620 is een Windows Phone 8 toestel en komt vanaf maart beschikbaar voor een bedrag van 259 euro. Het toestel zal ook verkocht worden in Nederland vanaf maart.

De Lumia 620 komt in een aantal kleuren beschikbaar waaronder magenta, geel, cyaan, wit en zwart. De smartphone beschikt over een 3,8-inch scherm met een resolutie van 480×800 pixels. Ook beschikt de smartphone over een dual core Snapdragon S4 processor van Qualcomm en 512MB RAM. In totaal is er 8GB interne opslag aanwezig.

De accu beschikt over een capaciteit van 1300mAh, en de camera is voorzien van een 5 megapixel camera. Het toestel is ongeveer 11 millimeter dik en weegt 127 gram.

Prijs en beschikbaarheid:

De smartphone komt eind maart op de Nederlandse markt voor een bedrag van 259 euro. De Lumia 620 is de goedkoopste smartphone uit de serie. Een opvallende eigenschap is dat de Lumia 620 standaard is uitgerust met zeven verschillende covers waarmee je het toestel geheel kan aanpassen aan persoonlijke smaak en stijl.

 

Vorig artikelLive Messenger vanaf april over op Skype
Volgend artikelSamsung gestart met uitrol Android 4.1.2 voor de Galaxy Note

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in