Office 2013 licentie alleen geldig voor één systeem

Microsoft heeft vandaag bevestigd dat het onmogelijk is om een licentie voor Office 2013 over te zetten naar een ander system, dit kan niet meer als de licentie eenmaal geactiveerd is. Deze methode is geldig voor alle versies van Office. Bij de versies van Office 2012 was het nog mogelijk om de licentie over te zetten naar een ander system.

Zelfs als de laptop is gestolen is het niet mogelijk om de licentie nog een keer te gebruiken op een andere pc. Microsoft heeft deze methode uitgevoerd om zo meer mensen naar Office 365 te lokken waardoor je de office producten op meerdere computers in gebruik kan nemen. Het nadeel van Office 365 is wel dat er een maandelijkse bijdragen betaald moet worden, voor een Office 2013 betaal je eenmalig een bedrag.

Waarschijnlijk is het ook niet mogelijk als je bijvoorbeeld een moederbord of een onderdeel van de PC vervangt en daarop een nieuwe installatie uitvoert. Microsoft zal binnenkort waarschijnlijk meer informatie vrijgeven en eventueel een oplossing voor dit probleem.

Vorig artikelSamsung gestart met uitrol Android 4.1.2 voor de Galaxy Note
Volgend artikelOutlook.com vandaag officieel gelanceerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in