Samsung gestart met uitrol Android 4.1.2 voor de Galaxy Note

Samsung is vandaag begonnen met het uitrollen van Android 4.1.2 Jelly Bean voor de Galaxy Note. De update heeft een aantal nieuwe functionaliteiten welke momenteel al aanwezig zijn bij de Galaxy Note II. De gebruikers welke momenteel beschikken over een internationaal model kunnen via KIES updaten naar Android 4.1.2. Google heeft vooral veel op het gebied van performance verbeterd.

Gebruikers die een Galaxy Note sinds 2011 hebben kunnen vanaf vandaag de update naar Android 4.1.2 downloaden. Naast de performance verbeteringen brengt Android 4.1.2 ook een aantal nieuwe features van de Galaxy Note II mee naar de Galaxy Note. De Galaxy Note krijgt dezelfde user interface als de Galaxy SIII en de Note II. Ook krijgt de Galaxy Note net zoals de Note II de nieuwe functies Multi Window waarmee het mogelijk is om twee apps te kunnen gebruiken op een scherm.

De update wordt gefaseerd uitgerold, inmiddels hebben enkele gebruikers laten weten dat de update is ontvangen. De update is met 182MB vrij groot en kan via KIES over via de OTA binnen gehaald worden, wij adviseren wel om de update te installeren op een WiFi netwerk aangezien je databundel anders erg hard omhoog gaat.

 
Vorig artikelNokia komt met betaalbare Lumia 620 smartphone
Volgend artikelOffice 2013 licentie alleen geldig voor één systeem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in