Sony begonnen met verkoop Sony Xperia Z in Nederland

Sony is vandaag begonnen met de verkoop van de Xperia Z in Nederland, het toestel is sinds vandaag al bij enkele winkels verkrijgbaar en diverse toestellen zijn al bezorgd. Sony Mobile laat via Twitter weten dat vandaag de eerste toestellen zullen worden verzonden naar de winkels. De Xperia Z is een snel quad core toestel van sony welke beschikt over een Full HD scherm met een resolutie van 1920×1080. Het scherm is wel 5-inch groot en moet de concurrentie aangaan met de HTC One en de Galaxy modellen.

Daarnaast is het toestel ook stofdicht en waterdicht, je kan het toestel een half uur onder water laten zonder dat deze beschadigd, het toestel beschikt over een 13-megapixel camera en 2GB aan ram, ook is er 32GB intern geheugen aanwezig en heeft het toestel ondersteuning voor 4G.

Tijdens de voorverkoop is er bij het toestel een gratis Sony headset meegeleverd, daarom was het toestel ook snel uitverkocht in de voorverkoop. De Xperia Z heeft een adviesprijs van 649, en kan bij enkele winkels al voor minder worden gekocht.

Vorig artikelLG onthult nieuwe Optimus F5 en F7 smartphones
Volgend artikelHandleiding: iOS 6.0, 6.01, 6.02, 6.1, 6.1.2 jailbreak voor iPhone 5

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in