LG onthult nieuwe Optimus F5 en F7 smartphones

LG heeft vandaag weer een aantal nieuwe smartphones onthuld in de F5 en de F7 serie. Met de F-serie wil LG smartphones uitbrengen welke thuishoren in het mid-range tot high-end segment onder de smartphones.

De LG optimus F5 beschikt over een 4,3-inch IPS scherm met een resolutie van 960×540 pixels. De smartphones is voorzien van een 1,2Ghz dual core processor en 1GB werkgeheugen, standaard heeft de smartphone een opslagruimte van 8GB welke je uiteraard kan uitbreiden via een microSD kaart, een 5-megapixel camera, een 1,3-megapixel webcam en een 2150 mAh accu.

De F7 is een iets groter model welke is voorzien van een 4,7-inch IPS scherm met een resolutie van 1280×720, de F7 is voorzien van een 1,5Ghz dual core processor en 2GB werkgeheugen, ook dit model heeft standaard 8GB flash geheugen wat je uiteraard kan uitbreiden door middel van een MicroSD kaart.  De camera van de LG Optimus F7 heeft een resolutie van 8.0 megapixel, de smartphone beschikt over een accu met een vermogen van 2540mAh.

Beide toestellen zullen aanvankelijk geleverd worden met Android 4.1.2 Jelly Bean als besturingssysteem, waar LG het een en ander aan veranderd heeft met uiteraard eigen software waaronder Qslide. De LG Optimus F5 zal in het tweede kwartaal van dit jaar in de verkoop gaan. De F7 zal vrijwel direct volgen. Helaas is er nog geen informatie bekend over de prijs, wij verwachten dat de smartphones niet al te duur zullen worden aangezien ze voor de mid-range markt zijn bedoeld.

 

Vorig artikeliOS 6.1.3 beta 2 vrijgegeven aan ontwikkelaars
Volgend artikelSony begonnen met verkoop Sony Xperia Z in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in