Samsung Galaxy S IV wordt op 14 maart gepresenteerd

De geruchten gingen al een tijd rond, maar vandaag is het officieel; de Samsung Galaxy S IV wordt op 14 maart 2013 gepresenteerd. Dit gaat gebeuren tijdens een eigen evenement, zodat alle aandacht op de telefoon gericht is. Het evenement gaat plaatsvinden in New York en is live te volgen via het Youtube-kanaal van Samsung.

De pers heeft inmiddels de uitnodigingen binnen en nu gaan we dus massaal aftellen tot 14 maart. Persbureau Reuters schrijft dat Samsung het unboxing-event in New York laat plaatsvinden omdat Samsung zich nadrukkelijk wil richten op de Amerikaanse markt. Logisch, hier wonen immers veel mensen en Amerikanen zijn altijd wel te porren voor een supertelefoon. Natuurlijk komt de S IV ook naar de rest van de wereld, Samsung denkt dat het er wereldwijd ruim 100 miljoen toestellen gaat verkopen. Dat zijn er een hele hoop!

De huidige S III werd ook gepresenteerd tijdens een eigen Samsung evenement. Samsung heeft goed werk verricht, één dag voor de opening van het Mobile World Congress (MWC) een langverwachte telefoon aankondigen heeft een groot effect. Veel mensen zullen toch even wachten met het kopen van een nieuwe telefoon omdat ze graag willen weten wat de S IV allemaal in huis heeft. Waarschijnlijk zal Samsung tijdens het MWC ook meer informatie over de S IV geven.

Wij van Technieuws zijn enorm benieuwd en kunnen haast niet wachten op de Samsung Galaxy S IV. En jullie, zijn jullie ook zo benieuwd naar het nieuwste vlaggenschip van Samsung? Of heeft een andere telefoon meer jullie aandacht, zoals de iPhone 5S/6, de HTC One of de Huawei Ascend P2?

Vorig artikelHP Slate7: Goedkope Android tablet
Volgend artikelNvidia Tegra 4 benchmarks overweldigend: tot 6x sneller dan de Tegra 3!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in