Internet Explorer 10 beschikbaar voor Windows 7

Windows 8 gebruikers konden het al sinds oktober vorig jaar gebruiken, maar een Windows 7 versie van Internet Explorer 10 (IE 10) liet maanden op zich wachten. Tot vandaag, Microsoft heeft namelijk de Windows 7 versie uitgebracht.

Internet Explorer 10 brengt verbeterde Javascript prestaties met zich mee en zou daarnaast effectiever werken met systemen met een accu; denk aan laptops en tablets. Ook de ondersteuning voor CSS3 is verbeterd, en zou de spellingscontrole een stuk moderner zijn geworden. Het zou o.a. in staat zijn meer nieuwe woorden te herkennen en natuurlijk zijn ook wat positieve aanpassingen gedaan. Internet Explorer 10 komt beschikbaar in 95 talen, meldt The Verge. IE 10 lijkt veel op IE 9, de meeste verbeteringen zitten onder de motorkap en zijn niet zichtbaar voor de gebruiker. EI 10 lijkt niet veel op de Windows 8 versie van IE 10, zo krijgen Windows 7 gebruikers geen full-screen ervaring. De interface is grotendeels gelijk gebleven.

De komende weken komt Windows Internet Explorer 10 voor alle Windows 7 gebruikers beschikbaar. Mensen die de Release Preview van de browser al geïnstalleerd hebben ontvangen de update naar de definitieve versie als eerst. Daarnaast volgen de andere gebruikers. De update wordt automatisch uitgerold.

Vorig artikelSamsung Galaxy S4 case geeft indruk design
Volgend artikelMobile World Congress 2013: Prijzen uitreiking

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in