Mobile World Congress 2013: Prijzen uitreiking

Naast een hoop nieuwe tablets, smartphones en besturingssystemen komen er ook andere dingen aan bod op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona. Zo reikte de organisatie ook dit jaar weer een aantal prijzen uit. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet; het is aan jou of je het er mee eens bent.

Beste smartphone: Samsung Galaxy S III

Beste tablet: Asus Google Nexus 7

Beste mobiele applicatie voor consumenten: Facebook

Beste mobiele business applicatie: Evernote

Verder kreeg de Nokia Asha 305 nog een prijs voor ‘best entry-level of featurephone’. Als laatst won Samsung nog een leuke prijs met de Galaxy Camera; deze werd verkozen tot ‘Best Mobile Enabled Consumer Electronics Device’.

Samsung is met twee prijzen dus de winnaar. In de categorie ‘beste smartphone’ is het bedrijf geen onbekende, vorig jaar won het ook al, toen met de Galaxy S II. Zou Samsung volgend jaar weer winnen, ditmaal met de Galaxy S IV? Gezien de specificaties en de hele hype eromheen maakt het bedrijf zeker een kans.

Zijn jullie het eens met de winnaars van bovenstaande categorieën, of hadden jullie een ander product in de lijst gezien? Zo staan er bijvoorbeeld geen Apple producten in, geen iPhone 5, iPad 4 of iPad Mini? Ook een apparaat draaiend op Windows Phone komt niet in de lijst voor. Ontbreekt er volgens jullie een product dat écht had moeten winnen? Ik hoor het graag. Je kunt hieronder een reactie achterlaten.

Vorig artikelInternet Explorer 10 beschikbaar voor Windows 7
Volgend artikelWii Mini op 22 maart naar Nederland voor waarschijnlijk 99 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in