Simcity servers overbelast vanwege populariteit

De servers van Simcity zijn momenteel overbelast aangezien vorige week de nieuwe SimCity is uitgebracht.  De verkoop loopt zo goed dat de servers van Electronic Arts (EA) de enorme stortvloed aan gamers niet meer aankan, momenteel is er zelfs een melding zichtbaar bij de titel in de webshop.

Afgelopen dinsdag zijn de technische problemen begonnen in Amerika. De problemen zijn wereldwijd waardoor vele gebruikers de game niet normaal kunnen spelen. Een deel van de gedupeerden kunnen zelfs helemaal geen contact krijgen met de servers van EA. De game wordt gedraaid op de servers van Orgin. Het bedrijf Orgin heeft via Twitter het volgende laten weten:

We ondervinden een overweldigende vraag die sommige gebruikers de toegang tot hun games weerhoudt. We werken zo hard als we kunnen om dit op te lossen

Momenteel zijn vele gamers boos en eisen hun geld terug. Maar de klantenservice van EA wil hier niet aan. De gamers hebben alleen recht op teruggave onder ‘exceptionele omstandigheden’. Verbindingsproblemen horen hier niet bij, om de game iets te versnellen heeft EA enkele functies uitgeschakeld.

Vorig artikelSamsung begonnen met uitrol Android 4.1.2 voor Galaxy SII
Volgend artikelAndroid 4.2 ook beschikbaar voor Asus Transformer Pad TF300

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in