Samsung begonnen met uitrol Android 4.1.2 voor Galaxy SII

Android 4.1 komt naar de Samsung Galaxy SII, aangezien Samsung momenteel is  begonnen met het vrijgeven van de Android 4.1 update voor de Galaxy SII. De eerste Nederlandse consumenten laten weten dat de update inmiddels is ontvangen. Via Facebook en Twitter zien wij diverse berichten voorbij komen van de Galaxy SII Android 4.1 update.  Het lijkt erop dat diverse consumenten de update al hebben ontvangen voor het toestel, de update heeft nummer  I9100XWLSD mee gekregen en zorgt ervoor dat het Android OS naar versie 4.1.2 geüpdatet wordt.

Onduidelijk is nog of alle eigenaren van een Galaxy S II in Nederland gebruik kunnen maken van de update, waarschijnlijk hebben momenteel alleen simlock vrije gebruikers de update ontvangen. De update zorgt ervoor dat de langverwachte TouchWiz interface bekend van de Galaxy SIII naar de SII komt. Die interface brengt onder andere de functies Smart Stay en Direct Call van de Galaxy S III ook naar dit toestel. Daarnaast zou alles sneller lopen dan Android 4.0 op de Galaxy S II.

De update is inmiddels beschikbaar voor alle simlock vrije Galaxy SII modellen. De update kan je zowel via Kies als op via de telefoon binnen halen.

Vorig artikelWaarschuwing voor Playstation 4 oplichters via Facebook
Volgend artikelSimcity servers overbelast vanwege populariteit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in