Samsung Galaxy S4 officieel aangekondigd

Samsung heeft vandaag tijdens een persconferentie de Samsung Galaxy S4 officieel aangekondigd, het design heeft veel weg van eerder uitgelekte afbeeldingen en de Galaxy S3. De Galaxy S4 is het nieuwe vlaggenschip van Samsung, het toestel heeft onder andere 4G Lte support. De nieuwe Galaxy S4 zal vanaf eind april verkocht worden.

Het toestel is vooral dunner er sterker in vergelijking met de Galaxy S3, het toestel weegt 130 gram en beschikt over een 5-inch Full HD suport Amoled scherm met een pixeldichtheid van 441 pixels per inch. De behuizing is van Polycarbonaat en is voorzien van dunne bezels waardoor de smartphone redelijk compact is gebleven.  Het toestel is onder andere voorzien van 4G LTE, Wifi en Bluetooth 4.0 ook is er IR Led aanwezig, hiermee kan je bijvoorbeeld de TV bedienen.

Aan de achterzijde is een 13 megapixel camera aanwezig en aan de voorkant een 2 megapixel camera. Het toestel heeft standaard 16GB opslaggeheugen met de optie naar 32GB en 64GB. De accu is een vrij stevig formaat met een vermogen van 2600mAh, ook  kan je de accu makkelijk verwijderen.

Het toestel is voorzien van een 4,99 inch scherm iets groter in vergelijking met de 4.8-inch van de Galaxy S3. Het scherm heeft een full hd resolutie van 1920×1080 en heeft een pixeldichtheid van 441 pixels per inch, dat is iets meer als de net nieuwe HTC One. Als besturingssysteem is er standaard Android 4.2 aanwezig, met een aantal extra functies

Specificaties:

 

Vorig artikel9292 OV gegevens per direct zichtbaar in Google Maps
Volgend artikelWat is het verschil tussen de Galaxy S3 en de Galaxy S4?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in