9292 OV gegevens per direct zichtbaar in Google Maps

9292 heeft vandaag ov-informatie beschikbaar gesteld aan Google, waardoor reizigers direct vanuit Google Maps de dienstregeleing en routes kunnen raadplegen. De routes en dienstregelingen van bijna alle aanbieders van openbaar vervoer is vanaf vandaag te bekijken via Google Maps.

Pim van der Feltz directeur Google Benelux laat weten dat ze erg blijk zijn met deze stap hij laat het volgende weten:

Voor reizigers is dit een waardevolle toevoeging. Omdat alle Nederlandse dienstregelingen nu in Google Maps zijn terug te vinden, wordt het nog eenvoudiger om snel een reis te plannen. Ook voor de snel groeiende groep mensen die hiervoor de mobiele telefoon gebruikt, terwijl zij op pad is. Dit is niet alleen handig voor mensen die in Nederland wonen, maar ook voor toeristen die ons land willen verkennen en gewend zijn Google Maps te gebruiken.

Helaas is de informatie nog niet real-time opgenomen waardoor storingen en beperkte dienstregelingen niet direct zichtbaar zijn in Google Maps, maar wellicht voor de toekomst? De informatie is te bekijken vanuit de webversie maar ook vanuit de Google Maps apps voor de mobiele smartphones.

Vorig artikelReview: Samsung Galaxy S4
Volgend artikelSamsung Galaxy S4 officieel aangekondigd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in