ASUS MeMO Pad Smart vanaf vandaag te koop

Tijdens het Mobile World Congress (MWC) lanceerde ASUS twee nieuwe tablets in de MeMo Pad serie; de 7” MeMo Pad en de 10.1” MeMo Pad Smart. De 7” versie is al een maand verkrijgbaar in ons land en sinds vandaag is ook de 10” versie uit voorraad leverbaar bij verschillende Nederlandse (web)winkels.

 

Specificaties ASUS MeMo Pad Smart (ME301T)

De tablet beschikt over een 10,1” IPS LCD scherm met een resolutie van 1280×800 pixels. Binnenin zit 16GB aan opslaggeheugen, uitbreidbaar via micro-SD tot max. 64GB. Tevens vinden we 1GB aan werkgeheugen, een micro-USB- en een micro-HDMI poort. Ook standaard dingen zoals Bluetooth, GPS en Wifi zijn aanwezig. Dit alles draait op een Nvidia Tegra 3 processor, een stevige quadcore geklokt op 1,2Ghz. Aan de achterzijde is een 5.0 megapixel camera te vinden, aan de voorzijde zit er een met een resolutie van 1,2 megapixels. De tablet draait op Android 4.1 Jelly Bean en is verkrijgbaar in drie kleuren; blauw/grijs, wit en roze. De afmetingen bedragen 236x180x9.9mm en de MeMo Pad Smart weegt 580 gram.

Prijs & beschikbaarheid

De ASUS MeMo Pad Smart (ME301T) is vanaf vandaag verkrijgbaar vanaf 299 euro bij onder andere V&D, Dixons, BCC en MyCom. Bij Dixons, MyCom en BCC heb je hem, als je de tablet voor 22:00 bestelt), de volgende dag al in huis. Bij V&D duurt het twee werkdagen.

Bron: TabletsMagazine

Vorig artikelSamsung blaast Series 9-Ultrabooks nieuw leven in
Volgend artikel‘Huawei is bezig met nieuw vlaggenschip’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in