Samsung blaast Series 9-Ultrabooks nieuw leven in

Waar de Series 9 Ultrabooks van Samsung een tijd terug (lees: één jaar) uitmuntend waren, blijven ze nu een beetje achter. De huidige Series 9 zijn voorzien van een scherm met een wat matige resolutie van 1600×900 pixels. Inmiddels hebben vele laptops een Full-HD of zelfs een Retina-scherm en dus kon Samsung niet achter blijven.

Alles hetzelfde, alleen een hogere schermresolutie

De nieuwe serie Ultrabooks gaat opnieuw door het leven als ‘Samsung Series 9 Ultrabooks’ en ook de afmetingen, gewicht, processor, werkgeheugen en opslaggeheugen zijn gelijk gebleven. Het enige wat veranderd is, is dat de Ultrabooks een Full-HD scherm (1920x1080p) hebben gekregen.

Veel nieuwe laptops hebben een touchscreen gekregen, vooral diegene die draaien op Windows 8, wat geoptimaliseerd is voor touch-bediening. Samsung heeft dit niet gedaan, wat wel een beetje jammer is.

Conclusie

Eigenlijk zijn de ‘nieuwe’ Series 9 Ultrabooks niet zo nieuw. Het enige wat veranderd is, is dat ze een Full-HD scherm hebben gekregen. Desalniettemin blijven het natuurlijk mooie Ultrabooks met goede specificaties.

Vorig artikel‘Battlefield 4 speelt zich o.a. af in China’
Volgend artikelASUS MeMO Pad Smart vanaf vandaag te koop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in