De 1 april 2013 grappen van Google

Google is al jaren lang de meester in het verzinnen van 1 april grappen. Ieder jaar verzinnen de engineers van Google wel weer een goede grap. Het is begonnen in 2000 met de MentalPlex hoax, die dag kon je bij Google zoeken door in gedachte in te beelden wat je wilde zoeken, en te kijken naar een geanimeerd gifje. Momenteel heeft Google elk jaar wel een aantal mooie grappen in petto. Onderstaand enkele 1 april grappen van 2012:

1 april grappen van 2012

Google Maps 8 bit: Een geweldige grap van vorig jaar was de Google Maps 8 bit variant welke Google in 2012 heeft uitgehaald. De 8 Bit variant is speciaal voor NES gebruikers.

Google Street Roo: Het team van Google Australië heeft een nieuw product aangekondigd genaamd Google Street Roo. Om toch foto’s te kunnen maken in het ruige gebied voor Street View zal Google in de komende weken meer dan 1000 Rode reuzenkangoeroes voorzien van een hoofdcamera die 360 graden kan draaien.

street_roo_1

1 april grappen van 2013

Youtube stopt na acht jaar: YouTube stop na 8 geweldige jaren. Na acht geweldige jaren is het moment daar om alles wat ooit geupload is te bekijken en een winnaar te selecteren. ”zo verteld een medewerker van het bedrijf in onderstaande video”

Schat zoeken met Google maps: Google heeft in Google Maps namelijk een nieuwe laag toegevoegd, het gaat om de laag genaamd schat om digitaal geheime schatten te kunnen gaan zoeken wereldwijd. De nieuwe laag kan je rechtsboven inschakelen, nadat je op de knop heb gedrukt wordt de kaart omgetoverd tot een ware schat kaart. Ook streetview is flink aangepast doormiddel van een verrekijker kan je de oude beelden op de locaties terug kijken.

Google Nose: Google heeft de nieuwe dienst Google Nose gepresenteerd. Met Google Nose kan je zoeken op basis van geur. Met Google Nose kun je zoeken opop basis van geur, ga verder dan typen, praten en aanraken voor een nieuwe zintuiglijke ervaring op internet

Vorig artikelYouTube stopt na acht jaar
Volgend artikelMicrosoft komt dit jaar met 7-inch Windows 8 tablets

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in