‘Google presenteert volgende maand Android 4.3’

Binnenkort presenteert Google een nieuwe versie van Android, de verwachting was dat het 5.0 Key Lime Pie zou worden, maar er is informatie opdoken die zegt dat het 4.3 Jelly Bean wordt.

Serienummer; nieuwe software op Nexus-toestellen

Androidpolice heeft een serienummer gevonden op een serverlog en dat nummer is op z’n minst interessant te noemen. De eerste letter van een serienummer geeft de Android-versie aan en laat dat bij deze nu JWR23B zijn. De eerste letter, de J van jawel; Jelly Bean. Natuurlijk kunnen ook serverlogs vervalst worden en daarom ging Androidpolice terug naar de bron. Het nummer komt van een Google-server en uit die informatie is gebleken dat het om een Nexus 4 en Nexus 7 gaat die draaien op een nieuwe software versie van Android; 5.0 of toch 4.3? Als we Androidpolice mogen geloven presenteert Google tijdens haar Google I/O-conferentie dus geen Android 5.0, maar Android 4.3.

Vertraging voor Key Lime Pie (5.0)

Eerdere geruchten zeiden al dat Android 5.0 vertraging heeft opgelopen en dat Google daarom een ’tussenversie’ gaat lanceren, om fabrikanten zo meer tijd te geven om hun toestellen ‘Android 5.0-ready’ te maken.

Google houdt haar I/O-conferentie volgende maand, tot die tijd zullen we dus nog even moeten wachten.

318252_40a87cfb

Vorig artikelLG Optimus F5 binnenkort in de Nederlandse winkels
Volgend artikelDigiD blokkeert verkeer uit buitenland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in