Asus Taichi 31 vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland

De Asus Taichi 31 is nu ook verkrijgbaar in Nederland, het apparaat is anders als de meeste ultrabooks aangezien het apparaat is voorzien van 2 beeldschermen, de ultrabook is zeker niet goedkoop met een start prijs van 1499 tot 1699 euro.

De Asus Taichi 31 is al een tijdje geleden aangekondigd, de ultrabook is voorzien van Windows 8 en de belangrijkste feature is de aanwezigheid van twee verschillende schermen. Beide schermen hebben een diameter van 13-inch en bieden een Full HD resolutie. Door de aanwezigheid van twee schermen is de tablet een zeer goede combinatie tussen een tablet en ultrabook.

De beide aanraakschermen kunnen zowel tegelijk als onafhankelijk van elkaar worden gebruikt. Ze maken het bijvoorbeeld mogelijk om samen naar een film of PowerPoint-presentatie te kijken vanaf beide kanten van het apparaat. Dichtgeklapt kan hij als kloek uitgevallen tablet worden gebruikt.

De ultrabook is verkrijgbaar in diverse modellen met een Intel Core i5-3317U- of Core i7-3517U processor. Beide processors zijn voorzien van een geïntegreerde Intel HD 4000 graphics videokaart. Ook heeft Asus SSD gebruikt als opslagmedium, standaard is er een 256GB SSD ingebouwd.

De Taichi is vanaf vandaag verkrijgbaar bij diverse webwinkels waaronder de BBC en Alternate.

Asus Taichi-2

Vorig artikelGoogle Now vanaf nu ook beschikbaar voor iOS
Volgend artikelAanbieding van de dag: iPhone 4 abonnement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in