Aanbieding van de dag: iPhone 4 abonnement

De iPhone 4 is al een tijdje verkrijgbaar maar nog steeds een zeer populair toestel, helaas is de iPhone voor veel gebruikers momenteel nog erg duur. GSM Topdeal heeft weer een mooie aanbieding inclusief een iPhone 4. De aanbieding is met een flinke korting en een ruim  abonnement.

iPhone 4:

De iPhone 4 is een toestel welke draait op Apple’s besturingssysteem iOS. De iPhone 4 is voorzien van een 3,5-inch scherm met een resolutie van 960 bij 640 pixels. Aan de achterzijde is een 5 megapixel camera aanwezig welke geschikt is voor 720p video opname.

Het grote voordeel van een iPhone zijn de vele apps welke verkrijgbaar zijn, in de App Store zijn enorm veel populaire applicatie’s aanwezig zoals Whatsapp, Facebook, Draw Something en nog veel meer. Kortom voldoende mogelijkheden en zeker een goed toestel voor wie niet te veel wil betalen.

Aanbieding:

Je betaald je gehele abonnement slechts 23,50 euro per maand 24 maanden lang, hiervoor krijg je een iPhone 4 inclusief een abonnement met de volgende specificatie’s:

  • 250 belminuten
  • 250 sms’jes
  • 500MB Data

Je totale voordeel is 1055,16 euro in vergelijking met de concurrent,, de iPhone 4 is ook nog geheel gratis. Voor je gehele abonnement ben je 564 euro kwijt. Kortom een zeer mooie aanbieding.

Bestellen:

Bestellen kan via onderstaande banner of via deze website. Bestel snel want op=op.

online adverteren www.m4n.nl

Vorig artikelAsus Taichi 31 vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland
Volgend artikelHTC 608t is goedkopere versie van de HTC One

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in