Review: Coolermaster CM Storm Recon gamemuis

Inleiding

Met dank aan Coolermaster presenteren wij onze eigen review van de CM Storm Recon muis. Deze muis is onderdeel van de de Coolermaster Storm serie, de muis beschikt onder andere over een DPI van 800 tot 4000. Ook zijn er vele software functie’s aanwezig waardoor je de muis volledig kan programmeren naar eigen wens. De Recon muis heeft als doelgroep de gamers en is hier ook zeer goed voor gebouwd. Maar ook voor de normale pc gebruikers voldoet deze muis prima.

De muis heeft een goede vorm en is geschikt voor zowel links en rechtshandigen. De symmetrie is aan beide kanten gelijk waardoor de muis een zeer goede vorm heeft voor zowel links als rechts handige. Een andere opvallende eigenschap is de optische sensor, hierdoor worden de bewegingen beter geregistreerd.

Het uiterlijk van de muis is helemaal in stijl van de CM Storm lijn, ook kan je diverse details aanpassen zoals de leds welke op een aantal plekken aanwezig zijn. De Recon is voorzien van uitgebreid software welke wij verderop in de review zullen bespreken.

De muis heeft een adviesprijs van 49,99 euro.

Coolermaster-Recon

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Coolermaster Recon muis

 

Vorig artikelAldi Wolfgang AT-AS40SE smartphone opnieuw in de verkoop voor 119 euro
Volgend artikelLinkedIn werft in één kwartaal 16 miljoen nieuwe leden; 2 per seconde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in