‘Nieuwe Galaxy Camera opgedoken’

De huidige Samsung Galaxy Camera is al weer een tijdje op de markt en het wordt tijd voor een nieuwe. Dat moeten ze bij Samsung ook gedacht hebben want vandaag is er een Bluetooth-certificering opgedoken van een nieuw Galaxy-camera model.

De camera draagt het nummer EK-GN120, bijna hetzelfde als de twee huidige camera’s (met en zonder 3G-module) uit de Galaxy-reeks. Omdat het nummer weinig veranderd is verwachten we geen schokkende veranderingen, maar iets anders valt wel op. Het nummer wordt aangeduid als een ‘Mobile Phone’, een mobiele telefoon dus. De camera’s die momenteel in de schappen liggen hebben geen belondersteuning, maar wie weet krijgt de volgende dat wel.

318253_e1b01dff

De Bluetooth-certificering geeft weinig informatie, we zien alleen dat hij voldoet aan de Bluetooth 4.0-standaard. Als we naar specificaties kijken weten we nog niks, maar omdat het om een nieuw model gaat zullen deze verbeterd zijn ten opzichte van de huidige camera’s. Deze beschikken over 1GB aan werkgeheugen, een Mali-400 GPU en een 4,8” HD-scherm. De Galaxy-camera’s draaien op dezelfde processor als die in de Galaxy SIII zit; een Exynos 4412-processor; een quadcore geklokt op 1,4Ghz. Foto’s worden geschoten in maximaal 16 megapixels en de camera’s lopen op Android 4.1.2 Jelly Bean.

Vorig artikelLinkedIn werft in één kwartaal 16 miljoen nieuwe leden; 2 per seconde
Volgend artikelWolfgang AT-AS40SE smartphone vanaf Zaterdag 11 mei in de verkoop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in