Delta Search verwijderen van computer

Delta Search is een zoek machine en toolbar welke vaak geïnstalleerd wordt via gratis software, daarom moet je vaak goed opletten tijdens een installatie dat er geen programma’s mee komen zoals Delta Search. De Delta Search startpagina inventariseert u zoekopdrachten en geeft hierop advertenties weer die te maken hebben met u eerdere zoekopdrachten. Het vervangt zonder toestemming de huidige startpagina en installeert een toolbar.

Delta search is een actief programma welke momenteel actief is onder Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome.

delta-search (1)

Hoe komt het om mijn PC?

Delta Search kan geïnstalleerd worden door 2 verschillende methodes, het is namelijk mogelijk om het programma officieel te downloaden van de website, maar het kan ook binnen komen via een ander programma. Delta Search is een soort van zoekmachine, met vele reclames, het is daarom beter om Delta Search te verwijderen van de PC.

Deltasearch kan je natuurlijk ook verwijderen. Als eerste moet je het programma verwijderen via de Add/Remove programma lijst. Dit kan je doen door naar instellingen te gaan–>controle paneel –> add/remove programma’s. Nadat het programma is verwijderd moet je een andere homepage instellen bijvoorbeeld Google of Technieuws.com. Delta search beschikt over de volgende programma’s.

  • Delta
  • Delta Toolbar
  • BrowserProtect
  • Yontoo

Stappenplan:

  1. Ga naar configuratie scherm
  2. verwijder programma’s
  3. Verwijder het programma Data Search
  4. Verander de start pagina naar Google of een andere website
Vorig artikelIntel gestart met levering nieuwe Haswell chips
Volgend artikelPolitievirus snel en makkelijk verwijderen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in