Politievirus snel en makkelijk verwijderen

Een beveiligingsbedrijf uit Roemenië met de naam BitDefender heeft een tool ontwikkeld waarmee je het populaire politie virus gemakkelijk kan verwijderen. Het politie virus vergrendelt de computer met een waarschuwing sherm met de melding dat je geld moet over maken.

Momenteel is het politie virus in Nederland flink in opkomst, het virus vergrendelt de computers door zichzelf aan de Winlogon\Shell registersleutel toe te voegen. Zo wordt toegang tot Windows geblokkeerd voor de ingelogde gebruiker. Het starten van een virusscanner is daardoor niet mogelijk.

Het nieuwe programma van BitDefender heeft de oplossing. Het is niet zeker of deze tool bij elke vorm van het politie virus werkt. Mogelijk blijft het systeem geïnfecteerd, waardoor er alsnog een uitgebreide virusscan nodig is. Het is wel verstandig om na afloop van het programma de computer goed te scanen met malware bytes of een ander Anti Virus pakket. Wel kan je weer in je desktop komen wat het belangrijkste is.

Het kan zijn dan sommige varianten ook de veilige modus blokkeren, dan kan je het beste een live cd installeren met een goede virus scanner, dan het basis virus weg is en je daarna de computer goed kan scannen. De tool van Bitdenfer kan je op deze pagina downloaden.

politie-virus

Vorig artikelDelta Search verwijderen van computer
Volgend artikelFree Record Shop cadeaubonnen niet meer geldig na faillissement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in