Free Record Shop cadeaubonnen niet meer geldig na faillissement

Zoals al eerder bekend is de Free Record Shop momenteel failliet, het zat er al aan te komen maar het is eindelijk gebeurd. Veel Nederlands hebben vast nog wel ergens een Free Record Shop cadeaubon thuis liggen. Nadat de winkelketen dinsdag failliet verklaard werd, zijn deze cadeaubonnen opeens niet meer geldig en niet meer geldig als betaal middel.

Ook is bekend dat het personeel van Free Record Shop tot vlak voor het faillissement werd opgeroepen zoveel mogelijk cadeaucards te verkopen, maar wat heb je er nu aan? helemaal niks… Bij zowel de fysieke als webshops is het momenteel niet meer mogelijk om te betalen met de cadeaucards. Ook bij de Albert Heijn zijn de cadeucards niet meer geldig, wat voorheen nog wel prima kon.

Opvallend is dat de cadeaubonnen wel bruikbaar zijn in Belgie. De Belgische Free Record Shops worden namelijk niet geraakt door het faillissement, aangezien deze groep valt onder investeringsmaatschappij Procures. Momenteel wordt er wel gekeken of er eventueel een door start mogelijk is, het is mogelijk dat bij een eventuele doorstart de bonnen weer geldig zijn. De Nationale Entertainment Card is nog wel gewoon geldig bij vele andere multimedia winkels.

Hebben jullie nog een aantal cadeaubonnen van de Free Record Shop?

Vorig artikelPolitievirus snel en makkelijk verwijderen
Volgend artikelAcer komt met nieuwe Iconia W3 tablet

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in