ASUS presenteert 10” tablet met LTE/4G

 

Maandag presenteerde ASUS onder andere de MeMo Pad FHD 10, een zoals de naam al doet vermoeden 10 inch tablet met een Full-HD scherm. De tablet beschikt over o.a. een Intel Atom dualcore processor geklokt op 1,6Ghz en Wifi. Vandaag is echter een variant van de FHD 10 opgedoken, Engadet zag tijdens een perevenent van Qualcomm een onbekende 10” tablet. Het blijkt om de LTE/4G versie van de FHD 10 te gaan, deze beschikt in tegenstelling tot de ‘normale’ MeMo Pad FHD 10 wel over ondersteuning voor LTE/4G.

Anders dan in de ‘normale’ versie

Daarnaast is hij voorzien van een andere processor, namelijk de Qualcomm Snapdragon S4 Pro, deze vinden we ook in bijvoorbeeld de Sony Xperia (Tablet) Z en de LG Google Nexus 4. Dit omdat de Intel-chip niet goed overweg kan met LTE/4G en de S4 Pro wel. Naast de S4 Pro zit er ook een Adreno 320 GPU in de LTE/4G-versie van de FHD 10.

Verder is alles hetzelfde

Behalve de ondersteuning voor LTE/4G en de andere processor en GPU is de tablet gelijk aan de ‘normale’ versie. Het 10.1 inch Full-HD scherm (1920×1200 pixels), het 2GB RAM geheugen, de twee camera’s en de USB- en HDMI-poort zijn allemaal aanwezig, naast vele andere features. Beide tablets draaien op Android 4.2 Jelly Bean. In het derde kwartaal van dit jaar wordt de 4G-versie pas officieel gelanceerd, het geheim houden is dus niet gelukt.

Prijs & beschikbaarheid

De Wifi-only versie ligt zeer waarschijnlijk vanaf augustus in de winkels met een adviesprijs van 329 euro, inclusief cover. Dat is een erg goede prijs voor een tablet als deze. Wat vinden jullie van de ASUS MeMo Pad FHD 10?

Bron: TabletsMagazine

10.1'' tablet met o.a. Intel processor, 2GB RAM, een Full-HD scherm en Android 4.2.
De MeMo Pad FHD 10 beschikt over o.a. een HDMI-poort, 2GB RAM, een Full-HD scherm en Android 4.2. Waarschijnlijk ligt hij vanaf augustus in de winkels voor 329 euro.

 

Vorig artikelHuawei Ascend P6 op de foto gezet
Volgend artikel‘Sony Xperia Z krijgt binnenkort ook Stock android’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in