Samsung onthult nieuwe Samsung Galaxy Tab S6

Samsung heeft de nieuwe Android-tablet in de Galaxy Tab-serie op de markt gebracht. Het nieuwe model heeft nieuwe hardware en een verbeterde S-Pen. Met de vele accessoires is het mogelijk om van de tablet een laptopvervanger te maken. 

Vanaf 23 augustus is de nieuwe tablet te verkrijgen vanaf 699 euro.

De Galaxy Tab S6 heeft net zoals bij de S10 een vingerafdrukscanner achter het scherm. Er zijn vier speakers verwerkt in de tablet. Zoals alle tablets in deze serie, heeft ook de Tab S6 een Super AMOLED display, met een grootte van 10.5 inch. De resolutie is 2560 bij 1600 pixels. Onder de motorkap is er een Snapdragon 855 te vinden.

Er is een versie met 6GB RAM en 128GB opslag, en een exemplaar met 8GB RAM en 256GB capaciteit.

De S Pen van de Tab S6 is behoorlijk aangepast en is te vergelijken met de pen van de Note 9. Hierdoor heeft de pen een eigen batterij en bluetooth-verbinding. Door de verbinding is het mogelijk om de pen te gebruiken als sluiterknop.

De Galaxy Tab S6 ligt officieel vanaf 23 augustus in de Nederlandse winkels. De basisuitvoering zal verkocht worden voor 699 euro. Hiervoor krijg je 6GB aan RAM en 128GB aan opslag. De Wi-Fi versie met 8GB RAM en 256Gb kost 779 euro. Voor het 4G model betaal je 779 euro waarmee je 4GB en 128GB aan opslag zal krijgen.

Vorig artikelLaat een 360 graden video maken door VR app ontwikkelaars
Volgend artikelPopulairste Fortnite-streamer Ninja stapt over naar Mixer van Microsoft

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in