Asus MeMo Pad HD 7 verkrijgbaar in Nederland

Vanaf vandaag is  de nieuwe Asus MeMo Pad HD 7 te koop in Nederland, de tablet is gericht op het budget segment en is voorzien van een 7-inch scherm. De Asus MeMo Pad HD 7 is al een tijdje geleden rond juni aangekondigd, maar vanaf vandaag is de tablet eindelijk te koop voor een laag bedrag van 169 euro.

asus-memo-pad-hd-7_1

De Asus Memo Pad 7 is een budget tablet maar beschikt over prima specificatie’s waaronder een 6-inch IPS LCD scherm met een resolutie van 1280×800. De tablet wordt aangedreven door een 1,2Ghz quadcore processor en beschikt over 1GB aan werkgeheugen. Ook beschikt de tablet over Bluetooth 4.0, Wifi en twee camera’s. Standaard is er 16GB intern geheugen aanwezig wat je kan uitbreiden doormiddel van een Micro-SD kaartje. De tablet draait op Android 4.2 Jelly Bean met enkele toevoegingen van ASUS.

ASUS-MeMO-Pad-HD7-kleuren

Momenteel is de tablet in twee versies beschikbaar waaronder een 8GB variant en een versie met 16GB intern geheugen. Momenteel is de MeMo Pad HD 7 te koop bij diverse winkels waaronder de MediaMarkt en Saturn, de laagste prijs is momenteel bij MediaMarkt en Saturn voor een bedrag van 169,00 euro. Op dit moment zijn alleen nog de witte en zwarte of donkergrijze MeMO Pad HD 7 te koop. Later zullen ook een roze versie en een gele variant in de verkoop gaan.

Vorig artikelMicrosoft Office per direct beschikbaar voor Android
Volgend artikelNieuwe update voor Whatsapp Android

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in