Nieuwe update voor Whatsapp Android

Whatsapp voor Android heeft vandaag een nieuwe update gekregen welke een aantal nieuwe verbeteringen met zich mee brengt waaronder de mogelijkheid om meerdere afbeeldingen te versturen via Whatsapp. Vanaf vandaag is de nieuwe versie met versie nummer 2.11.12 beschikbaar in de Google Play Store. De update is enkele weken geleden al uitgebracht voor iOS.

Bij de nieuwe versie is het mogelijk om vanuit het fotomenu meerdere afbeeldingen te selecteren, wat heen en weer schakelen tussen gesprek en fotovenster scheelt. Ook is het nu mogelijk om de geselecteerde foto’s te rangschikken. Ook is het vanaf nu mogelijk om aan te geven wanneer je mediabestanden automatisch wil downloaden, zo kan je instellen dat je alleen mediabestanden kan downloaden vanaf een Wi-Fi netwerk, hierdoor kan je vooral veel dataverkeer besparen. Op onderstaande afbeelding zie je de nieuwe functie voor het versturen van meerdere afbeeldingen, in de interface zie je nu een + staan, indien je daar op klikt kan je naast de huidige foto meerdere afbeeldingen toevoegen.

wa1_big

Ook zorgt de nieuwe update voor een verbeterd energiegebruik, aangezien er enkele tweaks zijn toegepast waardoor de app minder energie verbruikt. Ook zijn er een aantal bugs verholpen welke zijn ontdekt in de vorige versie’s. De nieuwe update zorgt er ook voor dat je vanaf nu maximaal 50 personen tegelijk een bericht kan versturen. De nieuwe Whatsapp versie is momenteel te downloaden vanuit de Play Store.

 

 

Vorig artikelAsus MeMo Pad HD 7 verkrijgbaar in Nederland
Volgend artikel‘Geen retinascherm voor iPad Mini 2’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in