Instagram video’s downloaden

Instagram heeft een aantal weken geleden een nieuwe functie toegevoegd, waarmee het mogelijk is om video’s te publiceren. Het is voor gebruikers mogelijk om een video van 15 seconden te delen op het sociale netwerk. De Instagram video dienst heeft veel weg van de Vine video functie van Twitter. Wij hebben de afgelopen weken veel vragen binnen gekregen over Instagram. Waaronder de vraag of het mogelijk is om een video te downloaden vanaf het sociale netwerk. Het is mogelijk om video’s te downloaden vanaf het sociale netwerk, in deze korte handleidingen beschrijven we de snelste oplossing:

Momenteel zijn er diverse mogelijkheden waaronder met programma’s. Persoonlijk vinden wij de download mogelijkheid via de browser de beste oplossing, vandaar dat we deze ook beschrijven op onze website.

Handleiding: Instagram Video’s downloaden

Doormiddel van het programma Torch Browser is het mogelijk om video’s te downloaden vanaf het netwerk. Nadat het programma Torch Browser is geïnstalleerd, moet je de URL van de Instagram video opgeven waardoor je op de pagina van de video komt. Nu is het vereist dat je op de play knop van de video drukt.

Aan de bovenzijde van de browser is de knop video zichtbaar, zoals op onderstaande afbeelding. Klik op de button en de download van de Instagram video op de pagina zal beginnen, de video wordt opgeslagen als een .mp4 formaat.

Video-instagram

 

 

 

 

Vorig artikelAndroid 4.3 update voor HTC One en Galaxy S4
Volgend artikelSamsung Galaxy S4 Mini komt in drie nieuwe kleuren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in