Android 4.3 update voor HTC One en Galaxy S4

Zowel HTC als Samsung hebben twee smartphone’s uitgebracht in samenwerking met Google, de twee smartphone’s zijn voorzien met een standaard Android versie zonder toepassingen, Google heeft laten weten dat deze toestellen eerder een update zullen ontvangen van Android. Inmiddels heeft Google de Android 4.3 update vrijgegeven voor de HTC One en Samsung Galaxy S4 welke zijn uitgebracht door Google met de stock Android rom.

Android-4.3

Momenteel zijn de Google play edities van de smartphone nog niet te koop in Nederland, maar in andere landen hebben de gebruikers de Android 4.3 update al ontvangen. Met de nieuwe Android 4.3 update is het mogelijk om beperkte gebruikersprofielen aan te maken, ook is er ondersteuning aanwezig voor een infraroodzender, hiermee kan je de smartphone gebruiken als afstandsbediening.

De Android 4.3 voor de normale versie van de HTC One en Galaxy S4 laten nog even op zich wachten, dit komt doordat de fabrikant de versie eerst moet testen en aanpassen voor de eigen software laag. Wij verwachten dat de Android 4.3 update voor de Galaxy S4 en HTC One pas over enkele maanden beschikbaar zal zijn.

 

Vorig artikelOfficiƫle Google Adsense app uitgebracht voor Android
Volgend artikelInstagram video’s downloaden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in