Simcity voor Mac OS X komt op 29 augustus

Gister heeft het team achter SimCity bekend gemaakt dat de Mac versie op 29 augustus zal verschijnen. Na een lange periode is de game vanaf 29 augustus eindelijk beschikbaar voor de Mac OS X gebruikers. Gamers die al een pc-versie van SimCity hebben aangeschaft kunnen gratis de Mac-versie downloaden via Origin. De Windows editie is al een aantal maanden geleden uitgebracht, vanwege problemen met de Mac versie is simcity voor de Mac enkele maanden uitgesteld, Gamers die al een pc-versie van SimCity hebben aangeschaft kunnen gratis de Mac-versie downloaden via Origin.

Simcity-Mac

De lancering van Simcity verliep met enkele problemen voor de Windows versie, er was veel kritiek op de game modus, aangezien een internet verbinding en connectie met een server vereist is, zonder account en internet verbinding is het niet mogelijk om de game te spelen. De game was bij de lancering een groot succes en enorm populair dat de servercapaciteit onvoldoende was om alle gamers aan te kunnen. Inmiddels zijn er zes patches beschikbaar welke een aantal problemen moeten oplossen, ook is er vrij recent een nieuwe regio toegevoegd aan de game.

Op 29 augustus komt de Mac versie beschikbaar, gamers die al een pc-versie van SimCity hebben aangeschaft kunnen gratis de Mac-versie downloaden via Origin

Vorig artikelTopman Samsung wil Android vervangen voor Tizen OS
Volgend artikelTwitter app voor Android en iOS veiliger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in