Android 4.3 heeft problemen met WiFi

De lancering van Android 4.3 verliep niet geheel vlekkeloos, aangezien er meerdere problemen/ bugs aanwezig waren. Deze week is er weer opnieuw een probleem ontdekt in de WiFi instellingen. Bij het automatisch verbinden met een WiFi netwerk zijn er diverse problemen. Je staat meestal automatisch ingelogd op diverse netwerken zoals op je werkt, thuis en bij restaurants.

Android-4.3

Bij Android 4.3 zijn er problemen met de automatische overstap van een mobiel netwerk naar WiFi, hierdoor gebruik je vaak een mobiele verbinding terwijl een mobiele verbinding aanwezig is op de laptop. Op diverse forums waaronder XDA developers zijn de problemen bekend bij diverse gebruikers. De problemen zijn ontstaat sinds de Android 4.3 update.

Het probleem lijkt het meest voor te komen op de Galaxy Nexus, maar op gebruikers met een Galaxy S4 en Nexus 4 hebben problemen. Het team achter Android heeft de problemen nog niet bevestigd. Let momenteel dus goed op of je inderdaad beschikt over een WiFi netwerk, anders kan het een dure maand worden.

 

Vorig artikelTip: Screenshot maken in Mac OSX
Volgend artikelKB2859537 update voor Windows 7 veroorzaakt Blue Screen of Death

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in