KB2859537 update voor Windows 7 veroorzaakt Blue Screen of Death

Deze week heeft Microsoft een nieuwe Windows update uitgebracht, de Windows 7 update zorgt bij veel gebruikers voor flinke problemen. Update MS13-063 voor Windows 7 was bedoeld voor diverse verschillende kwetsbaarheden in de Windows kernel. Maar bij diverse gebruikers zorgt deze update voor flinke problemen waaronder diverse Blue screen’s of Death. Microsoft heeft momenteel bevestigd dat er inderdaad problemen zijn met de Windows 7 update.

1280348_201308151756051PDpC

Op het forum van Microsoft stromen de problemen binnen als gevolg van de nieuwe update. De problemen zijn aanwezig bij Windows Update KB2859537. Na de installatie van de update is het ook niet mogelijk om programma’s te openen en te installeren. Het is momenteel verstandig om de update te weigeren, aangezien de problemen nog niet zijn opgelost. De problemen met de Blue Screen of Death zijn zowel aanwezig in de explorer, games en bij diverse programma’s. Zover bekend zijn de problemen alleen aanwezig bij Windows 7

Vorig artikelAndroid 4.3 heeft problemen met WiFi
Volgend artikelHacker kraakt account Mark Zuckerberg op Facebook

5 REACTIES

  1. Ook ik had dezelfde problemen de afgelopen weken . heb de update nu verwijderd maar hij blijft zich echter presenteren: blijven weigeren?mijn vraag is ook of er schade is toegebracht aan de hardware in de afgelopen tijd met de blue screen of death ?

  2. Bij mij is die update afgelopen donderd geïnstalleerd, ik heb tot nu toe nog geen problemen gehad. Moet ik de update nu verwijderen of moet ik ‘em laten staan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in