Oppo komt met nieuwe R819 Android smartphone

Oppo heeft zojuist een nieuwe smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe Oppo R819 smartphone. De nieuwe Oppo smartphone is een dunne en lichte 4,7-inch smartphone welke draait op Android. Volgens Oppo is de nieuwe R819 een van de dunste en lichtste smartphone’s op de markt. De gebruikers kunnen zelf bepalen of ze een stock Android willen installeren of een Android versie gebaseerd op de Oppo interface.

1376924310

De soc is een MT6589 van MediaTek; deze variant beschikt over vier kernen met elk een kloksnelheid van 1,2GHz. Ook is er 1GB RAM aanwezig en heeft het 4,7-inch scherm een resolutie van 1280×720 pixels. Aan de achterkant is een 8 megapixel camera aanwezig, terwijl er aan de voorkant een 2-megapixel camera aanwezig is. Standaard is er 16GB opslag capaciteit beschikbaar.

De smartphone is voorzien van een dual sim mogelijkheid waardoor je twee simkaarten kan monteren in de simkaart. Volgens Oppo komt de R819 in september beschikbaar, voor een prijs van 269 euro, het is momenteel nog onduidelijk of de smartphone ook verkocht zal worden in Nederland.

Vorig artikelHTC begonnen met uitrol Sense 5 voor HTC One X
Volgend artikelSony start uitrol Android 4.2 update voor Xperia ZR

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in