Sony start uitrol Android 4.2 update voor Xperia ZR

Sony is vandaag begonnen met de uitrol van de Android 4.2 update voor de Xperia ZR. De update is een aantal weken geleden al voor andere landen beschikbaar gesteld, maar vanaf vandaag is ook Nederland aan de beurt. De Android 4.2 is momenteel beschikbaar voor de Xperia ZR. Vooralsnog lijkt de update weinig functionaliteit toe te voegen, het gaat vooral om problemen welke opgelost zijn en enkele systeem verbeteringen.

xperia-zr-gallery-02-select-1240x840-a206acd5aa65db04be92332702c518de-1024x693

Er zijn een aantal nieuwe functies toegevoegd aan Android 4.2, waaronder de mogelijkheid om widgets te plaatsen om het unlockscherm. Hierdoor kan  je muziek pauzeren of mailtjes kunt lezen zonder je telefoon te hoeven ontgrendelen. De update voor de Xperia ZR kan je automatisch via een WiFi verbinding downloaden. Zodra de update beschikbaar is, krijg je automatisch een melding dat je de update binnen kunt halen.

Wij verwachten dat de Nederlandse gebruikers deze week de update zullen ontvangen. Sony is momenteel begonnen met de uitrol, het gaat daarom nooit lang meer duren voordat de gebruikers de update zullen ontvangen.

Vorig artikelOppo komt met nieuwe R819 Android smartphone
Volgend artikelNokia Lumia 625 vanaf september in de Nederlandse winkels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in