Meizu lanceert nieuwe MX3 smartphone

Meizu heeft vandaag een nieuwe smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om het nieuwe vlaggenschip de MX3. De smartphone beschikt over een Exynos 5 Octa-SoC welke ook aanwezig is in de Samsung Galaxy S4. Verder beschikt de Mx3 over 2GB RAM en een 8 megapixel camera met Sony-sensor, f/2.0-lens.

mx3-2

De MX3 is verder uitgerust met een 2 megapixel camera aan de voorkant Dirac HD-geluid, een speciale audioversterker, NFC, dual-band Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS. De interne batterij is afkomstig van Sont en beschikt over een capaciteit van 2400mAh. Volgens Meizu gaat de accu ongeveer 9 uur mee tijdens het browsen via 3G 10 uur via Wi-Fi en 7 uur bij het afspelen van Full HD video.

De MX3 draait op Android in combinatie met de eigen Flyme 3.0 interface van Meizu. De MX3 zal vanaf het einde van de maand verkocht worden in China.  De prijzen beginnen bij ongeveer 310 euro voor de 16GB-versie. Er komt ook een versie met 128GB opslagcapaciteit, die 495 euro gaat kosten. Of de smartphone ook naar Nederland zal komen is nog onduidelijk.

 

Vorig artikelReview: A.M.P SP1 Bluetooth speaker
Volgend artikelAfbeeldingen prototype Galaxy Smartwatch opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in