Samsung Galaxy Gear officieel

Samsung heeft vanavond tijdens de pers presentatie de nieuwe Samsung Galaxy Gear aangekondigd. De Galaxy Gear is de eerste smartwatch van Samsung. Vanaf 25 september is de nieuwe Samsung Galaxy Gear verkrijgbaar voor 299 dollar. Naast de Samsung Galaxy Gear heeft Samsung ook de nieuwe Galaxy Note 3 aangekondigd.

Samsung-Galaxy-gear

 

De afgelopen weken zijn er diverse geruchten opgedoken over de Samsung Smartwatch. De Samsung Galaxy Gear heeft de beschikking over een 800MHz processor en beschikt over een 315mAh accu. De Samsung gear heeft twee ingebouwde microfoons, zodat er een prima spraak verbinding tot stand kan gebracht. De Samsung Gear beschikt over 4GB interne opslag, ook heeft de smartwatch ondersteuning voor Bluetooth 4.0. De Galaxy Gear heeft daarnaast een batterijduur van 24 uur waarmee je het volgens Samsung gemakkelijk een dag volhoudt. Helaas een nadeel is dat de Samsung Galaxy Gear alleen werkt met Samsung toestellen.

De Galaxy Gear smartwatch ondersteunt natuurlijk notificaties voor sms’jes en telefoontjes. Je kunt er tevens diverse apps op gebruiken, maar om wat voor apps het gaat is nog niet bekend. De Samsung Galaxy Gear heeft tevens een bel functie waardoor er een connectie gemaakt kan worden tussen smartwatch en smartphone. De Samsung Galaxy Gear heeft diverse gestures waardoor je snel tussen verschillende apps kan switchen.

Call:

Opnemen met de Samsung Galaxy Gear gaat erg gemakkelijk, je hoeft namelijk alleen maar een beweging te maken naar je oor, maak je deze beweging dan start de connectie van zelf. Aangezien er diverse microfoons en speakers aanwezig zijn in de Samsung Galaxy Gear gaat bellen erg makkelijk zonder problemen.

S Voice:

De Samsung Galaxy Gear beschikt ook over de S Voice techniek, hierdoor kan je praten tegen de Galaxy Gear om diverse opdrachten/ taken uit te voeren.

Galaxy Gear specificaties

  • 1,63″ 320×320 AMOLED-scherm
  • Camera in de band
  • Ingebouwde microfoon voor S Voice
  • Bluetooth 4.0
  • Android 4.3

Beschikbaarheid:

De Samsung Galaxy Gear komt beschikbaar in zes verschillende kleuren welke je in bovenstaande afbeelding kan bekijken. Vanaf 26 september zal de Smartwatch wereldwijd verkrijgbaar zijn, de Galaxy Gear is echter niet goedkoop aangezien de Gear $ 299 zal kosten kosten, een flinke prijs voor een smartwatch. Naar verwachting zal de Galaxy Gear in Nederland verkocht worden voor 299 euro.

 

 

Vorig artikelSamsung Unpacked 2013 episode 2 livestream
Volgend artikelSamsung Galaxy Note III officieel aangekondigd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in