Samsung Galaxy Note III officieel aangekondigd

Samsung heeft zojuist de nieuwe Samsung Galaxy Note 3 aangekondigd tijdens de IFA in Berlijn. De nieuwe smartphone is een high en model en voorzien van zeer sterke specificatie’s waaronder 3GB aan ram en een eigen Exynos 5 chipset.

Samsung Galaxy Note 3

De Samsung Galaxy Note 3 is 4 september officieel gelanceerd door Samsung in Berlijn. De Note III beschikt over een groot 5,7-inch full hd resolutie scherm. De processor is afhankelijk of het land is voorzien van 4G of niet. In Nederland is de Snapdragon 800 processor aanwezig, is er geen 4G aanwezig dat beschikt de Note III over een eigen Exynos 5 chipset. Bij beide chipset is het toestel voorzien van 3GB aan RAM. Qua opslagcapaciteit is er 16GB aanwezig. Aan de achterzijde van de Note 3 is een 13 megapixel camera aanwezig.

Samsung-Note-3

Bij lancering zal de Samsung Galaxy Note III draaien op Android 4.3, op dit moment de laatste versie van Android. Uiteraard beschikt de Samsung Galaxy Note III over een eigen Touchwiz interface. Ook zijn er diverse nieuwe apps aanwezig welke momenteel alleen beschikbaar zullen zijn voor de nieuwe Galaxy Note III, diverse applicatie’s zijn:

  • S Note
  • Multitasking
  • Samsung Knox ( ook voor andere smartphones )

Beschikbaarheid Note 3

Momenteel is het nog onduidelijk wanneer de Note 3 exact verkocht zal worden in Nederland. De Note 3 moet vanaf 25 september in de winkel liggen in 149 landen. Of Nederland hier ook onder valt is nog niet bekend.

 

Vorig artikelSamsung Galaxy Gear officieel
Volgend artikelSamsung Galaxy Gear alleen compatible met Samsung Galaxy toestellen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in