GTA Online beschikt over ruim 500 missies

De release van GTA komt steeds dichterbij, in een preview van Game Informer is er enorm veel informatie vrijgegeven over de online modus van GTA multiplayer. De online multiplayer is pas vanaf 1 oktober beschikbaar, twee weken na de lancering van Grand Theft Auto 5. Het verhaal van de mutliplayer online modus speelt zich af in het verhaal van de singleplayer modus.

1363432732_gta_v_

GTA Online is voorzien van honderden missies. Het online spel speelt zich gewoon in dezelfde speelwereld als de singleplayermodus af. Op 1 oktober arriveert het online personage via het vliegveld in Los Santos. Alles draait in GTA Online om geld, het je veel geld dan kan je dat laten zien aan vrienden of crewleden, de vrienden kan je namelijk uitnodigingen in je eigen riante villa. Heb je eenmaal een dure villa aangeschaft, dan worden grote heist-missies (vergelijkbaar met die uit de singleplayer) vrijgespeeld, door deze missies verdien je nog meer geld.

Volgens diverse bronnen beschikt de online multiplayer modus over zeer veel missies. Naar verwachting zal Rockstar het aantal missies uitbreiden doormiddel van update’s welke zullen verschijnen, momenteel zijn er ongeveer 500 missies beschikbaar in GTA Onlin.

Vorig artikeliPhone 5C voorverkoop begonnen
Volgend artikelApple aandeel daalt met 7,5% na aankondiging iPhone 5C en 5S

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in