‘GTA 5 komt ook beschikbaar voor PC, Playstation 4 en Xbox One’

GTA V is volgens vele een NEXT-GEN game, momenteel zijn er nog geen versies aangekondigd voor de next gen generatie waaronder de nieuwe Playstation 4 en Xbox One. Vandaag is er opnieuw informatie opgedoken over de Playstation 4 en PC versie. Via de website reddit is namelijk de code van een Xbox 360 versie opgedoken. Een gebruiker ontdekte een aantal regels code welke aantonen dat Rockstar’s blockbuster ook naar de PC en PlayStation 4 komt.

grand-theft-auto-v-torrent-pc-ps4

De code lijkt origineel aan de eerder opgedoken bestanden. Onderstaande code toont informatie dat de game ook beschikbaar zal komen voor de PC en PlayStation 4. In de regel PC Configuration overrides staat namelijk het Platform PC. Ook is het platform Orbis aanwezig in de code. Orbis draait momenteel alleen op de PlayStation 4, daardoor is een release voor de Xbox One, Playstation 4 en PC meer dan zeker.

Wij verwachten dat er binnenkort meer informatie op zal duiken over de nieuwe GTA 5 en de mogelijkheid voor de PC, Xbox One en Playstation 4. Voor nu komt de game alleen beschikbaar voor de Xbox 360 en PS3



  

Vorig artikelGoogle Maps app voor Android vernieuwd
Volgend artikel‘PlayStation 4 ruim 50 procent sneller dan Xbox One’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in