‘PlayStation 4 ruim 50 procent sneller dan Xbox One’

Volgens diverse spelontwikkelaars is de PlayStation 4 van Sony in vergelijking met de Xbox One 40 tot 50 procent sneller. Volgens de website Edge Online hebben diverse ontwikkelaars laten weten dat de PlayStation 4 merk baar een stuk sneller is in vergelijking met de Xbox One. Zo zou de geheugensnelheid van de PlayStation 4 bij het uitlezen circa 40 tot 50 procent sneller zijn, ook de arithmetic unit van de Playstation 4 is 50 processor sneller.

Playstation-4

Volgens diverse ontwikkelaars zou een intensieve game titel op de PS4 30 fps behalen onder een resolutie van 1080p, terwijl de Xbox One het moet doen op een resolutie van 1600×900 pixels en 20fps. Op diverse punten is de Xbox One ook een stuk sneller in vergelijking met de PlayStation 4, vooral met complexe berekeningen is de Xbox one sneller.

Bovendien zou Microsoft nog flink kunnen sleutelen aan de videodrivers om de prestaties te verbeteren, de huidige drivers van de console bevatten nog vele problemen, ook de videodrivers van Sony moeten nog enkele aanpassingen krijgen om geheel vlekkeloos te draaien.

 

Vorig artikel‘GTA 5 komt ook beschikbaar voor PC, Playstation 4 en Xbox One’
Volgend artikelCheats Grand Theft Auto 5 zijn bekend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in