Nokia gestart met verkoop Lumia 1020 in Nederland

Nokia is vandaag gestart met de verkoop van de Lumia 1020 in Nederland, de smartphone welke beschikt over een 41 megapixel camera zal in ons land verkocht worden voor 699 euro inclusief een cover voor draadloos opladen. Het toestel zal per direct verkocht worden.

LUmia-1020

Nokia heeft de aankondiging bevestigd via een evenement in Amsterdam. De Lumia 1020 zal verkocht worden in het zwart, wit en geel. De smartphone beschikt over 32GB opslagcapaciteit. Om het beste uit deze camera te halen heeft Nokia deze smartphone niet alleen afgeleverd met geweldige hardware maar ook de software voor het bewerken van je foto’s is verbeter. De telefoon beschikt standaard over twee nieuwe buil in apps waaronder Pro Camera en Smart Camera. De Lumia 1020 kan video vastleggen tot een resolutie van 1080p.

De Nokia smartphone beschikt over een dual core processor met een kloksnelheid van 1,5Ghz. Het toestel ondersteunt 2 GB RAM en standaard 32 GB interne opslag wat uitbreidbaar is door SD. Zoals gebruikelijk bij de nieuwe smartphones van Nokia met Microsoft OS, krijg je er  7 GB gratis SkyDrive-opslag bij, aangezien SkyDrive ook een Microsoft product is.

Vorig artikelRender afbeeldingen Lumia 1820 verschijnen online
Volgend artikelSony Xperia Z1 vanaf vandaag in de verkoop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in