Render afbeeldingen Lumia 1820 verschijnen online

Een anonieme gebruikers heeft vandaag enkele render afbeeldingen online gezet van een nieuwe nog onbekende Lumia smartphone. Ook zijn er nieuwe logo’s zichtbaar van de Surface en Lumia. De render is op internet gezet door een Twitter gebruikers.  Hij plaatste eerder deze week twee sneak peeks en woensdag de gehele afbeelding van een nieuwe Windows Phone smartphone. De smartphone draait op een testversie van Windows Phone 8.1.

Waarschijnlijk gaat het om een Lumia 1820 smartphone. Op de smartphone is ook Microsoft Cortane zichtbaar, dit is een Google Now variant, deze spraakherkenner is toegankelijk vanaf het vergrendelscherm. Volgens de laatste berichten zal Microsoft de nieuwe Windows Phone 8 update rond het einde van het jaar uitbrengen. Begin 2014 staat dan Windows Phone 8.1 op de planning.

De Lumia 1820 is waarschijnlijk het eerste toestel welke gemaakt is door Microsoft. Over het toestel is verder nog niets bekend, behalve dat het wellicht zou kunnen beschikken over Pureview technologie en dat GDR3 ook al meegeleverd zou worden. GDR3 geeft de nieuwe toestellen ondersteuning voor quad core processors en full hd schermen.

Lumia-1820

Vorig artikelAfbeeldingen nieuwe iPad opgedoken
Volgend artikelNokia gestart met verkoop Lumia 1020 in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in