Apple werkt momenteel aan nieuwe 12-inch iPad

Enkele dagen geleden zijn er diverse berichten online verschenen over de 12.2-inch Samsung Galaxy note. Volgens diverse geruchten is ook Apple van plan om een grotere iPad te ontwikkelen met een scherm diameter van 12-inch. Hiermee wil Apple de huidige generatie uitbreiden, ook willen ze met het 12-inch de strijd aangaan met concurrent Samsung.

Apple zou naar verluidt al in gesprek zijn met Quanta Computers, een zeer grote OEM fabrikant van laptops en tablets, om de productie te verzorgen. Naast het grotere 12-inch scherm beschikt de iPad waarschijnlijk ook over een display met hogere resolutie en snellere hardware om het 12-inch scherm aan te sturen zonder dat er problemen worden veroorzaakt.

Apple zal op 15 oktober waarschijnlijk de  nieuwe iPad’s aankondigen, het gaat hierbij om de iPad 5 en iPad Mini 2. Of de deze iPad echt op de markt zal komen is nog onduidelijk, momenteel gaat het alleen om geruchten en specificatie’s. Er is echter wel een mogelijkheid dat de nieuwe iPad op 15 oktober aangekondigd zal worden doormiddel van een teaser.

12_9_ipad_ipad_4_mini_light

 

Vorig artikelSony Xperia Z1 vanaf vandaag in de verkoop
Volgend artikelKindle Fire HDX tablet aangekondigd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in