iPhone 5S benchmark resultaten overtreffen HTC One en Galaxy S4

De nieuwe iPhone 5S is inmiddels in enkele landen verkrijgbaar. De iPhone 5S is de eerste iPhone welke de beschikking heeft over een 64-bit A7 processor met een M7 coprocessor. De chipset van de iPhone 5S draait op een snelheid van 1,3Ghz en heeft twee cores. Volgens Apple is de A7-processor twee zo snel als de voorgaande Apple A6-processor.

iPhone-5S

Sneller dan Galaxy S4 en HTC One

Afgelopen week zijn er diverse benchmark resultaten opgedoken waarin blijkt dat de iPhone 5S twee keer zo snel is als de iPhone 5C. Ook in de zogenaamde Geekbench-test was de iPhone 5S twee keer zo snel als de iPhone 5C en was de originele iPhone 5 10 procent sneller als de nieuwe 5C. Dezelfde test behaalde een score welke 33 procent hoger was dan het resultaat van de Samsung Galaxy S4, en zelfs 65 procent hoger dan de HTC One.

In de ‘Geekbench 3 Single-Core’ test was de score van de 5S twee zo hoog als van de twee concurrerende Android-smartphones. Dat is opmerkelijk, omdat de toestellen van Samsung en HTC zijn uitgerust met een quad-core processor.In de ‘Geekbench 3 Single-Core’ test was de score van de 5S twee zo hoog als van de twee concurrerende Android-smartphones. Dat is opmerkelijk, omdat de toestellen van Samsung en HTC zijn uitgerust met een quad-core processor.

 

Vorig artikelMicrosoft geeft geld voor oude iPhones
Volgend artikelValve toont controller voor Steambox

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in