Serverproblemen tijdens lancering van GTA Online

GTA Online is momenteel uitgebracht voor de Xbox en Playstation, momenteel zijn er vele problemen met de online versie, dit komt omdat de toekomst erg groot blijkt waardoor Rockstar Games moeite heeft om alle gamers te bedienen, hierdoor zijn de GTA Online servers momenteel slecht beschikbaar. Het is voor vele momenteel niet mogelijk om een game te joinen.

Omstreeks 1 uur werd een update die GTA Online beschikbaar maakt uitgegeven. Het downloaden van de update gaat bij vele gewoon goed, alleen in-game zijn er momenteel erg veel problemen waaronder diverse connectie problemen waardoor het joinen van een game niet mogelijk is. Momenteel zijn de problemen voor zowel de Xbox 360 als Playstation 3 actief.

Kom je er wel in, dan kun je met maximaal 16 spelers aan de slag in een online versie van GTA 5’s spelwereld. Qua verhaal speelt GTA Online zich enkele maanden voor dat van GTA 5 af. Verder heeft de multiplayer modus veel opties wat ook mogelijk is in de singleplayer modus.

Extra servers
Zoals verwacht kwamen de servers na de lancering flink onder druk, hoewel Rockstar op het laatste moment de capaciteit nog verhoogde. Zowel op de PlayStation 3 als de Xbox 360 was het niet of nauwelijks mogelijk de game te spelen.

1363432732_gta_v_

Vorig artikelLG G2 vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland
Volgend artikelKPN app maakt van je Android telefoon een huistelefoon

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in