KPN app maakt van je Android telefoon een huistelefoon

KPN heeft vandaag een nieuwe app uitgebracht, met de app is het mogelijk om de smartphone als vaste smartphone te gebruiken als vaste telefonie. Klanten die zowel internet als vaste telefonie afnemen van KPN, kunnen vanaf dinsdag de app KPN Bellen gebruiken op Android-smartphones. De nieuwe app werkt via het lokale wifi-netwerk en wordt gebruikt tegen de vaste telefoon tarieven.

Naast bellen kan je ook gebeld worden met deze app, de app blijft namelijk in de achtergrond draaien waardoor je ook gebeld kan worden naar de smartphone. Volgens KPN vergt dat ‘iets meer’ van de batterij dan normaal, maar wordt de app inactief als er geen verbinding is met het wifi-netwerk in huis. De app kan je momenteel op meerdere smartphones installeren waardoor je ook gratis met elkaar intern kan bellen.

Verkrijgbaarheid:

Momenteel is de app alleen beschikbaar voor Android, KPN laat wel weten dat ze momenteel ook werken aan versies voor andere platformen waaronder iOS. De app KPN bellen kan je downloaden vanuit de Google Play Store.

Vorig artikelServerproblemen tijdens lancering van GTA Online
Volgend artikelLogitech komt met robuuste portable speaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in