GTA Online: Gamen niet mogelijk vanwege verbindingsproblemen

Sinds gister is de multiplayer modus van GTA 5 beschikbaar voor de Playstation 3 en Xbox 360, enkele uren later is het vooralsnog nog steeds niet mogelijk om een game te joinen zonder problemen. Vooral in Europa klagen vele gebruikers over slechte verbindingen en problemen tijdens de game, waardoor het eigenlijk onmogelijk is om de online versie van GTA 5 te starten.

Netwerk connectie niet mogelijk?

Voordat je alleen online kunt gaan spelen zul je eerst even een update voor de game moeten downloaden. Deze update is 59MB groot en stelt je onder andere in staat om een vierde personage te selecteren vanuit je personage selectie-wiel. Tijdens het laden van GTA heb je nu de mogelijkheid om offline en online verder te gaan. Momenteel is het enorm druk op de server waardoor gamen er helaas nog niet in zit voor vele gebruikers. Het beste is om geduldig te wachten tot de servers rustiger zijn zonder connectie problemen.

Momenteel is het haast onmogelijk om een game op te starten. Veel gebruikers krijgen de melding dat de Rockstar Cloud Servers niet beschikbaar zijn, dit zorgt ervoor dat je niet kunt saven.GTA-V-Audi-9F-R8-Spyder-GTA5

Vorig artikelGoogle Chrome 30 uitgebracht voor Android, PC en Mac
Volgend artikelBug in GTA 5 Online maakt singleplayer onspeelbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in