Bug in GTA 5 Online maakt singleplayer onspeelbaar

Door een bug in GTA 5 is het voor sommige gamers niet mogelijk om de singleplayer te starten, gebruikers die dinsdag GTA online hebben gespeeld kunnen momenteel geen missies meer accepteren in de singleplayer modus van GTA 5.

1363432732_gta_v_

Doordat er geen nieuwe missies geaccepteerd kunnen worden, kan er dus ook geen progressie worden gemaakt in de singleplayer. Als de savegame na de bug is opgeslagen is het waarschijnlijk niet meer mogelijk om de savegame in te laden. Het is nog niet bekend of Rockstar dit kan oplossen via een update. De meeste gebruikers klagen over problemen bij de Playstation 3. Ook op de website van Rockstar stromen de berichten over de bug binnen.

GTA Online:

Ook GTA Online bevat enkele problemen. Het is voor beide platformen bijna niet mogelijk om te verbinding te maken met de GTA V online servers. Wanneer spelers hier wel toegang tot wisten te krijgen, lukte het hen vaak niet om hun progressie op te slaan of de eerste missie te spelen. Rockstar heeft laten weten dat de servers momenteel instabiel en overbelast zijn.

Vorig artikelGTA Online: Gamen niet mogelijk vanwege verbindingsproblemen
Volgend artikelNL-Alert ook geschikt voor iPhone 4S,5,5C en 5S

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in