Instagram gaat advertenties tonen op website

De social media website Instagram gaat ook advertenties tonen in de tijdslijn van de gebruikers. Volgens The Verge zijn de advertenties kleine video’s en foto’s van hoge kwaliteit, bij het begin zullen er nog maar een klein aantal merken adverteren op Instagram. De merken welke adverteren zijn volgens de merken sowieso al “fantastische leden van de Instagram-community”.

Instagram-vid

In de eerste periode zijn de advertenties alleen zichtbaar voor de Amerikaanse gebruikers, indien de nieuwe methode aan slaat zullen ook andere landen advertenties gaan tonen om zo de advertentie inkomsten omhoog te brengen. Dat ook Instagram met advertenties komt, is geen verrassing. Het bedrijf is handen van Facebook dat steeds vaker advertenties plaatst op het sociale medium. Facebook heeft vrij recent een nieuwe bron inkomsten aangekondigd doormiddel van korte reclamespotjes op de website.

Wanneer?

Het is momenteel nog onduidelijk wanneer Instagram zal starten met de advertenties op de website, momenteel heeft Instagram een enorm bereik waardoor een uitrol waarschijnlijk snel zal beginnen. Of wij Nederlands ook advertenties krijgen op Instagram is momenteel nog onbekend.

Bron: nutech

Vorig artikelRelease nieuwe Google Nexus 10 komt eraan
Volgend artikelAmazon werkt aan twee nieuwe smartphones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in