Amazon werkt aan twee nieuwe smartphones

Amazon werkt naast tablets ook aan twee nieuwe smartphones. Amazon is van plan om twee smartphones op de markt te brengen waaronder een variant met een 3D techniek waarmee zonder bril 3D content getoond kan worden op het scherm, en een goedkopere smartphone welke draait op het Kindle Fire besturingssysteem FireOS. Deze informatie is afkomstig van technologieblog TechCrunch.

Amazon

Helemaal verrassend is het niet dat Amazon werkt aan twee smartphones. De Amerikaanse krant The Wall Street Journal meldde namelijk vorige maand al dat de onlinewinkel met een 3D-telefoon op de markt zou gaan komen. Het scherm van de telefoon zou een sensor bevatten welke de ogen van de gebruiker in de gaten houdt, om zo de beste kijkhoek in te stellen voor goede 3D effecten. De 3D telefoon beschikt niet over een 3D scherm volgens TechCrunch, maar heeft de smartphone op elke hoek van het apparaat een camera ingebouwd dat hoofd- en oogbewegingen van de gebruiker registreert. Hierdoor kan de impressie van 3D worden gegeven.

De tweede smartphone moet een zeer goedkoop model zijn welke voor bijna niks in de verkoop zal gaan. Waarschijnlijk wil Amazon voornamelijk winst maken in combinatie met de Amazon Prime abonnementen. Wanneer de nieuwe smartphones op de markt komen is nog onbekend.

Vorig artikelInstagram gaat advertenties tonen op website
Volgend artikelHTC Desire 601 vanaf dit weekend te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in